Skildpadde-macaron
Nuttede skildpadder fra tv’et
Macarons er noget jeg nyder både at lave, udvikle nye smag og at spise.
Men sjovt nok, var jeg ikke så vild med macarons inden jeg selv ville bage dem i Den Store Bagedyst, tilbage i 2021.
Min bror havde taget nogle macarons til mig hver gang han kom hjem fra Frankrig. Og hver gang tænkte jeg: “what’s the fuzz about them?”
Hvad ændrede min mening?
Jamen, alle de macarons jeg før har prøvet var stort set baseret på buttercream – noget jeg ikke selv synes særlig meget om. Så hele oplevelsen var lidt sådan… fedtet, for sødt og nogle af dem lidt flad i smagen.
Så da jeg begyndte at forberede mig til Den Store Bagedyst, kastede jeg mig ud i macaron-kunsten. Alle mine macarons er lavet med ganache, hvilket jeg foretrækker og synes er den perfekte match til de sprøde, chewy skaller.
Tidligere i år, fik jeg som opgave, at udvikle de 7 macarons du så på tv’et i lørdags. De skulle være sjove, anderledes og jeg elskede opgaven.
Jeg benyttede lejligheden til at udvikle forskellige slags ganache og forskellige teknikker til at pynte en macaron på.
Opskrifterne er detaljeret og jeg glæder mig til DU lykkes med macarons.
Lad mig vide hvad du synes om denne macaronopskrift herunder i kommentarfeltet (giv gerne stjernerne) eller tag fat i mig på Instagram: @anelise_severinsen. Har du lyst til at dele dit bagværk med mig, brug gerne tagget #bagMedAnelise eller tag mig på Instagram.
God bagelyst 💖
NOTE: opskriften indeholder affiliate-links. Det koster dig ikke ekstra at handle igennem mit link, til gengæld får jeg en lille procentdel af det, du køber igennem mit link.
Skildpadde Macaron
Udstyr
Ingredienser
Flødeost Ganache
Macarondej
Ben og hoved af chokolade
Royal Icing
Samlling og pynt
Sådan gør du
Flødeost Ganache
Macarondej
Ben og hoved af chokolade
Royal Icing
Samling og pynt
Flere opskrifter fra denne kategori
Burger macarons
Burger macarons fra Bagedysten. Disse små søde burgere bringer smil på læbet og vand i munden. Bøffen er lavet af mørk chokolade.
Tomat-macaron
tomat-macaron fra Bagedysten, de søde “solmodne tomater” er lige til at spise og har en lækker syrlighed i sig
Italian meringue basil macaron
Italian macaron with silke basil ganache is the treat to end your meal. This gluten-free specialty will bring you joy in every bite
0 Comments
Discover more from anelise.dk
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
0 kommentarer