Glutenfri oreokage
Dyb, forførende, syrlig og fløjlsblød
Hvem kan ikke lide chokoladekage?
Hvem kan ikke lide en creme, der er både sød, syrlig og smelter i munden?
Denne opskrift på den lækreste glutenfri oreokage vil imponere dig og dine gæster. Uanset om du vælger at bage glutenfri oreokage til dig selv, til fødselsdag, til fredagshygge eller som afslutning på en middag med venner, vil denne opskrift være blandt dine favoritter.
På trods af kaffe i ingredienslisten, har kagen ingen smag af kaffe. Den er til for at fremhæve smagen af chokoladen og løfte den op til en hel ny højde. Du kan bruge lige den kaffe du har ved hånden: instant kaffe, espresso eller almindelig filterkaffe. Bruger du espresso eller filterkaffe, så brug ca. 0,5 dl kaffe og tilsæt vand til det opskriften foreskriver.
Du kan nemt bage denne glutenfri oreokage uden laktose ved at erstatte mælkeprodukter med laktosefri varianter. Eller du kan gå endnu vildere ved at erstatte den med plantebaseret produkter. I så fald, skal du bare tilføje lidt mere flormelis til frosting, indtil du opnår en konsistens, der er sprøjtbar.
Jeg håber du også blliver glad for kagen.
God bagelyst!
Bager du Glutenfri Oreokage, så del meget gerne dit billede med mig – enten ved at tagge min Instagramprofil @anelise_severinsen eller ved at bruge #BagmedAnelise – det sætter jeg stor pris på og det er en super god måde for dig, at støtte mig i at dele flere opskrifter. 🙏
Har du nogle spørgsmål, skriv dem gerne herunder ved kommentar, så svarer jeg dig så hurtigt jeg kan.
Kram og solskin ☀️
Anelise
Opskriften indeholder reklame for Callebaut, som jeg arbejder sammen med.
glutenfri oreokage
Udstyr
Ingredienser
Chokoladakage
Oreo Frosting
Sådan gør du
Chokoladekage
Oreo Frosting
Noter
Vil du bage kagen uden laktose?
Du kan nemt erstatte mælk, smør og flødeost med laktosefri varianter eller endda plantebaseret produkter. I så fald, skal du bruge lidt mere flormelis til frosting, da den laktosefri/plantebaseret flødeost giver en lidt mere "flydende" creme, hvis der ikke justeres med ekstra flormelis.
Flere opskrifter fra denne kategori
Glutenfri Othellolagkage
Denne klassiske kage vil imponere dig med dens saftig bund, dejlig smag af mandler og en fløjsblød vanilljecreme. Kagen for alle, der elsker kager
Glutenfri Clafoutis – kirsebærkage
Denne glutenfri clafoutis er nemt, hurtigt og den perfekte dessert til sommerhygge. Pluk kirsebær fra haven og kom i gang
Verdens bedste glutenfri cookies
Sprød, chewy, perfekt afbagt og verdens bedste glutenfri cookies med 3 slags chokolade kan du lave uden bøvl
0 Comments
Discover more from anelise.dk
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
0 kommentarer