...

Glutenfri gulerodsbrud

Anelises GF gulerodsbrud

Nem og lækker: den saftige glutenfrie version af denne klassiske bolle

Disclainer: opskriften indeholder reklame for FiberHUSK.

Min datter ELSKER gulerodsbrud. Længe har hun bedt mig om at lave en version, hun kan spise, og som er saftig, blød og uimodståelig. 

Jeg har forsøgt nogle gange, men det havde hverken hende eller jeg godkendt, indtil denne her.

Bliv klar til at smæske dig i lækre, saftige og bløde glutenfri gulerodsbrud!

Bollerne er nemme at lave og det kræver ikke særlig meget tid. På ca. 1,5 time er du klar til at sætte tænderne i denne lækkeri. 

God bagelyst!

Bager du glutenfri gulerodsbrud, så del meget gerne dit billede med mig – enten ved at tagge min Instagramprofil @anelise_severinsen eller ved at bruge #BagmedAnelise – det sætter jeg stor pris på og det er en super god måde for dig, at støtte mig i at dele flere opskrifter. 🙏

Har du nogle spørgsmål, skriv dem gerne herunder ved kommentar, så svarer jeg dig så hurtigt jeg kan.

Kram og solskin ☀️
Anelise

Flere opskrifter i denne kategori

Glutenfri Toastbrød

Glutenfri Toastbrød

Med få ingredienser kan du selv bage et luftigt og velsmagende toastbrød, der smager som det købte, men helt uden gluten.

læs mere
Fastelavnsdonut med solbærcurd

Fastelavnsdonut med solbærcurd

Syrlig solbærcurd, blød og rund vanilje chantillyAf alle kager i verden, er vandbakkelserne min yndlings slags... Som barnet spiste jeg tit vandbakkelser fyldt med dulce de leche, og var noget jeg tit købte ved bageren, fordi... tja, det er ikke noget man selv laver...

læs mere

Glutenfri gulerodsbrud af Anelise Severinsen

Glutenfri Gulerodsbrud

Savner du en lækker mushy gulerodsbrud? Ikke længere! For denne opskrift giver dig lige præcis det: en lækker, saftig og mættende gulerodsbrud - helt uden gluten.
No ratings yet
Tilb. tid 15 minutter
bagning 20 minutter
Samlet tid 35 minutter
Ret Morgenmad, Snack
Køkken Dansk
Antal 8 stk

Udstyr

Ingredienser
  

  • 300 g glutenfri brødmel eller plain white flour - Dove's Farm
  • 100 g fuldkornsmajsmel
  • 15 g fiberHUSK - reklame
  • 25 g sukker
  • 10 g tørgær
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk fint Himalaya salt
  • 2 dl lunkent vand
  • 1 dl Kefir - stuetemperatur
  • 65 g blødt smør
  • 1 æg M/L
  • 125 g fintrevne gulerødder
  • 50 g solsikkekerner
Følg med på InstagramVideo-opskrifter og meget mere finder du her @anelise_severinsen

Sådan gør du
 

  • Rør 300 g glutenfri brødmel eller plain white flour, 100 g fuldkornsmajsmel, 15 g fiberHUSK, 25 g sukker, 10 g tørgær, 1 tsk bagepulver og 1 tsk fint Himalaya salt sammen i en skål.
    Hæld 2 dl lunkent vand og 1 dl Kefir i skålen og rør til en sammenhængende dej i et par minutter ved mellemhastighed. Tilsæt 65 g blødt smør og rør dejen glat og jævn i ca. 3 minutter ved mellemhøj hastighed.
    Tryk dejen lidt flad og lav en fordybning i midten. Tilsæt 1 æg M/L, 125 g fintrevne gulerødder og 50 g solsikkekerner og hak dejen så fyldet bliver jævnt fordelt.
    Du skal ikke ælte dejen sammenhængende, og der skal stadig være stykker fyld som er synlig. Se evt. reel på Instagram for hjælp.
    Tryk dejen let sammen og fordel den i 8 lige stykker. Saml hvert styk let med hånden og sæt den på en bageplade, dækket med bagepapir - eller som jeg gjorde det, ved at sætte hvert stykke i en store muffinforme fra By Ditte Julie.
    Lad dejen hæve tildækket med plastikfilm i ca. 1 - 1,5 time eller til den er hævet til dobbelt størrelse.
    Tænd oven. ved 200℃ varmluft. Når ovnen er varm, bag bollerne i ca. 20 minutter.
    Lad bollerne køle ned på en rist.
    TIP: bollerne er bedste på dagen de er bagte. Du kan. dog, sætte de resterende boller i fryseren. Når du vil nyde dem igen, varm den påny ved 160℃ i ca. 10 minutter. Så er de lige som friskbagt igen.
Keyword bagværk, Boller, glutenfri, nemt
Tried this recipe?Mention @anelise_severinsen or tag #bagMedAnelise!

0 Comments

0 kommentarer

Send et svar


Discover more from anelise.dk

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

error: Content is protected !!