...

Glutenfri pasta med ærtecreme

Mad

Glutenfri pasta med ærtecreme Anelise

Nemt og hurtigt pasta til kødfri-dage

Findes der noget federe, end at kunne lave (lækker) aftensmad på 10 minutter?

Nej, vel? Denne opskrift på glutenfri pasta med ærtecreme bliver en favorit hos dig. Den er mega lækker og så nemt at komme til. Selv børnene kan være med.

Herhjemme bruger vi glutenfri pasta fra Semper eller Barilla, hvis det er nogle vi nemt kan finde i supermarkeder (de store, dog). Så det er også disse pasta jeg ville anbefale, til enhver tid. Deres pasta fungere også godt i pastasalat, uden den bliver gummiagtig.

Mens pasta koger, er cremet lavet ved at putte alt i en blender eller minihakker. Og så er der serveret lækker og nem glutenfri pasta med ærtecreme.

God fornøjelse!

Laver du glutenfri pasta med ærtecreme, så del meget gerne dit billede med mig – enten ved at tagge min Instagramprofil @anelise_severinsen eller ved at bruge #BagmedAnelise – det sætter jeg stor pris på og det er en super god måde for dig, at støtte mig i at dele flere opskrifter. 🙏

Har du nogle spørgsmål, skriv dem gerne herunder ved kommentar, så svarer jeg dig så hurtigt jeg kan.

Kram og solskin ☀️
Anelise

Flere opskrifter i denne kategori

Glutenfri sommerpasta med ærtesauce

Sommerpasta med ærtesauce

Denne lækker og hurtig sommepasta har masser af proteiner og er endda perfekt til kødfri-dage. Saucen kan laves mens pastaen koger og så er der nem, lækker og hurtig aftensmad.
No ratings yet
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 10 minutter
Ret Hovedret
Køkken Italiensk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 350 g glutenfri pasta - vi bruger pasta fra Semper
  • 1 pose frosne ærter - extra fine
  • 50 g basilikums pesto
  • 1 lille skvat piske fløde - for at opnå den ønsket konsistens
  • 50 g revet parmesan
  • Salt/Peber
Følg med på InstagramVideo-opskrifter og meget mere finder du her @anelise_severinsen

Sådan gør du
 

  • Kog pasta efter anvisning på pakken.
    Imens pastaen koger, tø ærterne op i kogende vand, dryp vandet fra og bland alle ingredienser i en minihakker/blender.
    Tilsæt evt. lidt mere fløde, indtil du opnår den ønsket konsistens. Smag til med salt.
    Servér pastaen med ærtesauce ovenpå og drys med ekstra parmesan og evt. frisk basilikum.
Keyword aftensmad, glutenfri, hurtig mad, middag, nemt, pasta, sommer
Tried this recipe?Mention @anelise_severinsen or tag #bagMedAnelise!

0 Comments

0 kommentarer

Send et svar


Discover more from anelise.dk

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

error: Content is protected !!