...

Glutenfri pærekage med rosmarin og chokolademousse

Glutenfri pærekage

En himmelsk rejse med Pærekage og Lactée Caramel Mousse

Opskriften indeholder affiliate links. Det koster dig ikke noget, at benytte mine links, tilgængeld tjener jeg en lille procentdel, af det salg jeg genererer igennem mine opskrifter. Det hjælper mig, at blive ved med at udvikle lækre glutenfrie opskrifter til dig.

Er du klar til at tage på en smagsmæssig rejse, der vil forkæle dine smagsløg? Så lad os dykke ned i en opskrift, der kombinerer det bedste fra to verdener: den sødmefulde pære og den luksuriøse Lactée Caramel chokolademousse. Denne glutenfrie pærekage med Lactée Caramel chokolademousse er ikke bare en dessert, det er en oplevelse!

Denne opskrift er en perfekt harmoni mellem det hjemlige og det luksuriøse. Den bløde, saftige pære møder den rige, karamelliserede smag af Lactée Caramel chokoladen, og sammen skaber de en uimodståelig kombination. Den sprøde topping med rosmarin tilføjer et frisk og aromatisk twist, der balancerer den søde smag.

Uanset om du skal have gæster, eller bare ønsker at forkæle dig selv, er glutenfri pærekage det perfekte valg. Den er både imponerende og velsmagende, og den vil helt sikkert imponere dine gæster. Og lad os være ærlige, hvem kan modstå en kage, der er så smuk og lækker?

Laver du en glutenfri pærekage med chokolademousse, så del meget gerne dit billede med mig – enten ved at tagge min Instagramprofil @anelise_severinsen / Facebookprofil @Anelise.GF eller ved at bruge #BagmedAnelise – det sætter jeg stor pris på og det er en super god måde for dig, at støtte mig i at dele flere opskrifter. 🙏

Har du nogle spørgsmål, skriv dem gerne herunder ved kommentarfeltet, så svarer jeg dig så hurtigt jeg kan.

Kram og solskin ☀️
Anelise

Flere opskrifter i denne kategori

Glutenfri Othellolagkage

Glutenfri Othellolagkage

Denne klassiske kage vil imponere dig med dens saftig bund, dejlig smag af mandler og en fløjsblød vanilljecreme. Kagen for alle, der elsker kager

læs mere

Glutenfri pærekage med chokolademousse-Anelise

Glutenfri pærekage med rosmarin og chokolademousse

Krydret svampet pærekage med et strejf af caramel og mælk chokolade.
No ratings yet
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 3 timer 30 minutter
Samlet tid 4 timer
Ret Dessert
Køkken Dansk, Glutenfri

Ingredienser
  

Lactée Caramel chokolademousse

  • 200 g Lactée Caramel chokolade fra Cacao Barry
  • 1 dl sødmælk
  • 2,5 blade husblas
  • 4 dl piskefløde
  • 1/2 tsk tonkasukker

Kagedej

  • 200 g Anelises GF melblanding
  • 2 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk natron
  • 1/4 tsk salt
  • 150 g sukker
  • 150 g pære - skrællet og ternet
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 spsk tonkasukker
  • 2 æg M/L
  • 1 tsk tonkasukker
  • 120 g smagsneutralolie
  • 120 g græskyoghurt
  • 30 g Lactée Caramel chokolade fra Cacao Barry

Tonka Rosmarin topping

  • 50 g sukker
  • 1 tsk tonkasukker
  • 1 spsk smør - smeltet
  • 1 - 2 spsk sødmælk
  • 2 tsk frisk rosmarin - fint hakket

Pynt & Samling

  • Monalisa chokoladepynt
  • Salted Caramel Crispy Pearls - fra Callebaut - ikke glutenfri
  • Friske spiselig blomster
  • Guldstøv
Følg med på InstagramVideo-opskrifter og meget mere finder du her @anelise_severinsen

Sådan gør du
 

Lactée Caramel chokolademousse

  • Læg husblas i blød i koldt vand. 
    Varm mælk og sukker op til under kogepunktet. Tag gryden af varmen, vrid husblas fri for vand og slemt husblasen i den varme mælk.
    Hæld mælken over chokoladen og lad den trække i ca. 1 minut. Rør chokoladen med en dejskraber til blank og ensartet.
    Pisk fløden til let skum i en anden skål. Vend den i chokoladen ad 2 omgange.
    Fordel moussen over i diverse små silikone former. Sæt dem i fryseren i mindst 3 timer, eller indtil mousserne kan poppes ud af formen.

Kagedej & Topping

  • I en skål rør mel, bagepulver, natron, salt, tonkasukker og sukker. 
    Rør pærene sammen med citron og tonkasukker og hæld det sammen med de tørre ingredienser. Rør det lidt sammen.
    Pisk æg, tonkasukker, smagsneutralolie og yoghurt kort og hæld den i skålen med melet. Vend ingredienserne sammen til en ensartet dej. 
    Hæld dejen i en smurt form på ø 20 cm. Drys med Lactée Caramel.
    Rør ingredienserne til topping sammen og hæld det ovenpå kagedejen. 
    Bag kagen ved 160 grader varmluft i ca. 30 - 35 minutter. 
    Når kagen er færdig bagt, lad den køle helt ned på en rist.

Pynt & Samling

  • Pynt kagen med chokolademousse i diverse former og størrelser. Fyld hullerne mellem mousse med Crispy Pearls og pynt kagen med få små blomster. Drys med lidt guldstøv.
Keyword bagværk, chokolade, efterår, glutenfri, kage
Tried this recipe?Mention @anelise_severinsen or tag #bagMedAnelise!

0 Comments

0 kommentarer

Send et svar


Discover more from anelise.dk

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

error: Content is protected !!