Fastelavnsdonut med solbærcurd

Syrlig solbærcurd, blød og rund vanilje chantilly
Af alle kager i verden, er vandbakkelserne min yndlings slags…
Som barnet spiste jeg tit vandbakkelser fyldt med dulce de leche, og var noget jeg tit købte ved bageren, fordi… tja, det er ikke noget man selv laver derhen.
Jeg synes vandbakkelser er taknemmelige og bager du dem rigtigt, får du en lækker kage, til mange forskellige lejligheder.
Denne her er min glutenfri opskrift på verdens bedste vandbakkelser.
Det jeg synes er lækker ved denne fastelavnsboller er, at den er overdådig… men på den gode måde, uden at den fylder meget i maven…
Syrligheden fra solbærcurd giver en god kontrast til den sødmee og fløjlsblød tekstur fra chantilly cremen.
Jeg håber du bliver glad for den!
God bagelyst!
Bager du denne opskrift, del meget gerne dit billede med mig – enten ved at tagge min Instagramprofil @anelise_severinsen eller ved at bruge #BagmedAnelise – det sætter jeg stor pris på og det er en super god måde for dig, at støtte mig i at dele flere opskrifter. 🙏
Har du nogle spørgsmål, skriv dem gerne herunder ved kommentar, så svarer jeg dig så hurtigt jeg kan.
Kram og solskin ☀️
Anelise
Glutenfri Fastelavnsboller som donut med solbærcurd og chantilly
Udstyr
Ingredienser
Vandbakkelser
Solbærcurd
Vanilje Chantilly Creme
Pynt
Sådan gør du
Vandbakkelser
Solbærcurd
Vanilje Chantilly Creme
Samling & Pynt
Noter
Flere opskrifter fra denne kategori
Glutenfri gulerodskage med chokolade ganache
Påsken er en tid fyldt med glæde, farver og lækre sager. Hvad er bedre end at fejre højtiden med en hjemmelavet kage, der både er smuk at se på og smager af hjemlig hygge?
Glutenfri ciabatta med surdej og majskugler
Opdag hemmeligheden bag den perfekte ciabatta. Med surdejens dybde, majskuglernes saftighed og enkle trin.
Kokosmousse med kaffecremeux – Glutenfrikage
Nyd denne kokos mousekage med kaffecremeux. Det er næsten som at få en kop iskaffe på en tallerken.
0 Comments
Discover more from anelise.dk
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
0 kommentarer