Bagekartofler med kalkunbacon og mascarpone
Den perfekte ret til når det skal gå ekstra hurtigt
(Dette indlæg indeholder reklame link)
Vi er begyndt at prøve et nyt koncept (nyt for os), og det er grøntsagskasser fra Eat Grim (affiliate link).
I starten var vi lidt skeptiske, for hvad nu hvis grøntsagerne var dårlige? Det er de så ikke, må jeg slå fast. Jeg kan virkelig ikke forstå, de bliver fravalgt af supermarkeder. Og det er det hele koncept går ud på: at redde grimme grøntsager direkte fra gården og hjemme til dig.
Det er et sag vi støtter gerne op på. Derfor har jeg lavet et samarbejde med Eat Grim, som i øvrigt giver dig 25% rabat på dine 2 første kasser, når du bruger denne kode: Anelise2x25. Du kan tjekke Eat Grim og evt vælge din grøntsagskasse her.
Denne gang skulle jeg trylle aftensmaden på record tid. Kartoflerne havde vi allerede fra Eat Grim kassen, resten af ingredienserne er noget jeg tit har herhjemme, så det var nærmeste som “at tømme køleskabet”.
Denne opskrift kræver dog du bruger en mikrobølgeovn, har du ikke sådan én skal kartoflerne bages i 1:15 time – alt afhængig af hvor store de er.
Jeg vil blive SÅ glad, hvis du kom tilbage hertil og skrev en kommentar. Eller over på min Instagramprofil @anelise_severinsen 🙏
Bagekartofler med kalkunbacon og mascarpone fyld
Ingredienser
Sådan gør du
2 Comments
2 Kommentarer
Send et svar
Discover more from anelise.dk
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
Virkelig lækker opskrift der gik rent ind! Pga. allergi erstattede jeg piskefløde med plantebaseret fløde og mascarpone med plantebaseret fraiche, det fungerer også rigtig godt 😉
Hej Kirstine, hvor er jeg glad for at høre den gik rent ind 🙂 Og fedt med at gøre den vegansk med plantebaseret fløde og fraiche. Plante fraiche har jeg ikke prøvet endnu, men u blev jeg inspireret. Så tak for dig. 🙂