Glutenfri mudderkage med kaffecremeux
Den perfekte chokoladekage for de køligere eftrårsdage
Åh hvor er denne kage bare så lækker.
Jeg udviklede kagen til et trailløb min mand er med til at arrangere, Dollerup Trail. Fordi løbet foregår til efteråret, så var idéen, at lave en mudderkage, der minder lidt om trail… masser af mudder, bladene der er faldet ned fra træerne og kastanjer.
Men kagen skulle jo ikke ligne en bunke jord… og det skulle hellere ikke smage af rådent skovbund. 😂
Resultatet blev denne overdådig glutenfri mudderkage med kaffecremeux.
Kagen består af en luftig og let chokoladebund, toppet med fløjlsblød kaffecremeux.
But fear not: selvom cremen hedder kaffecremeux, er den lavet af chokolade og kaffen er kun tilpas til at fremhæve chokoladens smag. Så selvom hvis du ikke bryder dig om kaffe, vil du elske denne cremeux.
Pynt kagen som jeg har gjort her, ellers brug din kreativitet.
God bagelyst 🎂
PS: kom tilbage og skriv en kommentar til opskriften, når du har prøvet den.
Glutenfri Mudderkage med kaffecremeux
Ingredienser
Chokoladebund
Kaffecremeux
Farvet Tuille
Sådan gør du
Chokoladebund
Kaffecremeux
Farvet Tuille
Noter
5 Comments
5 Kommentarer
Send et svar
Discover more from anelise.dk
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
Hvad består glutenfri melblanding af? Er det en færdigblandet mel eller blander du selv forskellige slags?
Hej Heidi, den består af forskellige naturlige glutenfrimel. Du kan få opskriften på den ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev. 🙂
Har lige et spørgsmål i videoen af denne kage står der 150g sukker men du har i opskriften skrevet 250g hvad er rigtigt? Jeg har lige bagt den i dag lækker kage 😊 brugte 250g sukker håber det er det rigtige,godt nok føler jeg min krop kører på en sukker rush da jeg ikke kan stole med at spise den
Vh Anja
Stoppe ikke stole :-/
Hej Anja, det er 250 g 🙂