Vegansk moussekage med Passion og hindbær
Vinderkagen fra Den Store Veganske Bagedyst
Denne veganske moussekage har en kæmpe betydning for mig, for på grund af den har jeg nu 2 Bagedyst-trofæer – nytårsbagedysten og vegansk bagedysten.
Da jeg blev ringet op for at medvirke i Den Store Veganske Bagedyst tænkte jeg: uhhh fedt… det gik meget godt, da jeg i min sæson skulle lave en vegansk tærte. Det var faktisk i denne episode jeg vandt mit andet mesterbagerforklædet. Så selvtilliden var på toppen.
Så fik jeg at vide hvem jeg skulle dyste imod… og selvtilliden gik i vasken. For helt ærligt, de 3 andre deltagere er bare stjernerne og super skarpe.
Så jeg valgte at gå med det jeg ved jeg kan: smag, teknikken og masser af elementer og detaljer.
Faktisk kagen har så mange elementer, at jeg havde næsten ikke tid til at snakke med tilrettelæggeren. Og så da jeg tabte min kage 45 minutter til afleveringen, kunne jeg ikke se hvordan jeg kunne komme i mål, hvis jeg skulle starte forfra.
Jeg var så presset på tiden, at jeg havde kun 10-20 minutter til at lave hvert enkelt element i kagen. 😱
Til gengæld vidste jeg, at hvis jeg kunne nå alt, så var der en rigtig god kage, som jeg kunne være stolt af.
Og det gjorde jeg sgu! Jeg nået alt, selvom jeg tabt mousssekagen undervejs. 🥳 Og nu kan du bage vinderkagen hjem i dit køkken. Opskriften her er præcis den jeg har brugt i teltet – derfor er der stadig steder som står hvor længe den skal stå på tøris kontra almindelig fryseren. Jeg tænkte det kunne være sjovt, at vise dig det. Har du tøris til rådighed, kan du også lave denne veganske moussekage på kun 2 timer.
God vegansk bagelyst 💖
Vegansk Moussekage
Ingredienser
Hasselnøddebund
Passionsfrugt namelaka
Chokolade Crumble
Chokolademousse
Hindbærcremeux
Vegansk Tuille
Samling og pynt
Sådan gør du
Hasselnøddebund
Passionsfrugt namelaka
Chokolade crumble
Chokolademousse
Hindbærcremeux
Vegansk tuille
Samling & Pynt
0 Comments
Discover more from anelise.dk
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
0 kommentarer