Fastelavnsdonut med solbærcurd
Syrlig solbærcurd, blød og rund vanilje chantilly
Af alle kager i verden, er vandbakkelserne min yndlings slags…
Som barnet spiste jeg tit vandbakkelser fyldt med dulce de leche, og var noget jeg tit købte ved bageren, fordi… tja, det er ikke noget man selv laver derhen.
Jeg synes vandbakkelser er taknemmelige og bager du dem rigtigt, får du en lækker kage, til mange forskellige lejligheder.
Denne her er min glutenfri opskrift på verdens bedste vandbakkelser.
Det jeg synes er lækker ved denne fastelavnsboller er, at den er overdådig… men på den gode måde, uden at den fylder meget i maven…
Syrligheden fra solbærcurd giver en god kontrast til den sødmee og fløjlsblød tekstur fra chantilly cremen.
Jeg håber du bliver glad for den!
God bagelyst!
Bager du denne opskrift, del meget gerne dit billede med mig – enten ved at tagge min Instagramprofil @anelise_severinsen eller ved at bruge #BagmedAnelise – det sætter jeg stor pris på og det er en super god måde for dig, at støtte mig i at dele flere opskrifter. 🙏
Har du nogle spørgsmål, skriv dem gerne herunder ved kommentar, så svarer jeg dig så hurtigt jeg kan.
Kram og solskin ☀️
Anelise
Glutenfri Fastelavnsboller som donut med solbærcurd og chantilly
Udstyr
Ingredienser
Vandbakkelser
Solbærcurd
Vanilje Chantilly Creme
Pynt
Sådan gør du
Vandbakkelser
Solbærcurd
Vanilje Chantilly Creme
Samling & Pynt
Noter
Flere opskrifter fra denne kategori
Glutenfri Othellolagkage
Denne klassiske kage vil imponere dig med dens saftig bund, dejlig smag af mandler og en fløjsblød vanilljecreme. Kagen for alle, der elsker kager
Glutenfri Toastbrød
Med få ingredienser kan du selv bage et luftigt og velsmagende toastbrød, der smager som det købte, men helt uden gluten.
Glutenfri gulerodsbrud
Denne opskrift på glutenfri gulerodsbrud er for dig, der har savnet bløde, lækre og mættende glutenfri version af det klassiske gulerodsbrud
0 Comments
Discover more from anelise.dk
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
0 kommentarer