Flødekager med chantilly, solbær-mascarpone og chokolade
Solbær-mascarponecreme, solbær broken gel, chantilly og chokolade
Flødekager for mig indeholder sprøde, flagende lag af butterdej, chantilly creme (hvilket er flødeskum pisket med lidt flormelis) og så noget syrligt… for at balancere den fede konsistens fra fløden.
Det var ikke nemt, at øve mig til denne kage herhjemme. Mit køkken havde gluten (hvedemel) alle steder… også indeni skufferne. Det tog mine børns cøliaki meget hårdt, selvom jeg forsøgte at gøre så rent som muligt efter hver bagning. På den gode side, blev jeg sendt videre til finalen… så det var nok det hele værd. 😂🙈 Sorry skatter.
Efterfølgende har jeg udviklet en lige så lækker glutenfri opskrift… så nu kan vi stadig nyde denne lækker flødekage, bare uden gluten. 🙏
Opskriften finder du på DR’s hjemmeside, lige her.
God bagelyst!
0 Comments
Discover more from anelise.dk
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
0 kommentarer