Glutenfri Chokolade babka – flettet brød
Hvem kan sige nej til Chokolade Babka?
Jeg blev inspireret til at bage dette brød efter at have set et afsnit af Den Store Bristiske Bagedyst.
Deltagerne skulle i en hemmelige udfordring, bag et flettet chokolade brød. Det er blevet så lækkert, at jeg fik straks lyst til at lave min egen glutenfri version af udfordringen og kan kun sige: MUMS!
Der er flere gode ting ved denne opskrift: den kan bages med det samme – takket være Dr. Oetkers Pizzagær (reklame), som gør du kan springe hvævetid over. Chokolade remonce er alt for lækker – og giver et snasket bagværk (ønsker du endnu mere snask kan du godt lave dobbelportion på remonce), dejen er lækker at arbejde med – anderledes en de andre slags glutenfri dej du måske er vant til at bage.
Så. God fornøjelse og lad mig vide hvad du synes om brødet herunder i kommentarfeltet eller tag fat i mig på Instagram: @anelise_severinsen.
God bagelyst 💖
Glutenfri Chokolade Babka: flettet brød
Ingredienser
Chokolade Remonce
Glutenfri Gærdej
Sukkersirup
Sådan gør du
Chokolade Remonce
Glutenfri Gærdej
Sukkerlage
Noter
Flere opskrifter fra denne kategori
Glutenfri Toastbrød
Med få ingredienser kan du selv bage et luftigt og velsmagende toastbrød, der smager som det købte, men helt uden gluten.
Glutenfri gulerodsbrud
Denne opskrift på glutenfri gulerodsbrud er for dig, der har savnet bløde, lækre og mættende glutenfri version af det klassiske gulerodsbrud
Fastelavnsdonut med solbærcurd
Syrlig solbærcurd, blød og rund vanilje chantillyAf alle kager i verden, er vandbakkelserne min yndlings slags... Som barnet spiste jeg tit vandbakkelser fyldt med dulce de leche, og var noget jeg tit købte ved bageren, fordi... tja, det er ikke noget man selv laver...
0 Comments
Discover more from anelise.dk
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
0 kommentarer