Glutenfri Fastelavnsboller med creme
Den saftigste glutenfri gærdej
Jeg kan bare ikke lade være!
Min gærdej er noget jeg konstant videreudvikler på… det gør jeg fordi jeg vil opnå den samme konsisten som når man har en gærdej med gluten at gøre.
Så i modsætning til mange af mine opskrifter, bruger jeg Fiber Husk til denne her… simpelthen fordi den gør dejen mere smidig. Og så kan man arbejde på den, som om der var gluten i. Den bagside af at bruge Husk, er disse boller har det bedste med at blive spist på dagen de bliver bagt. Ellers bliver de en smule tør, medmindre du varmer dem påny.
Anyway, spiser du disse boller så snart de er afkølet og pyntet, har du de lækreste og saftigste boller du kunne ønske dig. Og de smager af hel almindelige boller.
Du kan sagtens variere fyldet… her er den klassisk med hindbær marmelade og vaniljecreme.
Til opskrifterne brugte jeg Dr. Oetkers produkter, som jeg er ambassadør for – så det er nok reklame.
Lad mig vide hvad du synes om fastelavnsbollerne herunder i kommentarfeltet (giv gerne stjernerne) eller tag fat i mig på Instagram: @anelise_severinsen. Har du lyst til at dele din dessert med mig, brug gerne tagget #bagMedAnelise på Instagram.
God bagelyst 💖
Glutenfri Fastelavnsboller med creme
Ingredienser
Gærdej
Fyld
Glasur
Øvrig
Sådan gør du
Gærdej
Vaniljecreme
Chokoladeglasur
Flere opskrifter fra denne kategori
Glutenfri Toastbrød
Med få ingredienser kan du selv bage et luftigt og velsmagende toastbrød, der smager som det købte, men helt uden gluten.
Glutenfri gulerodsbrud
Denne opskrift på glutenfri gulerodsbrud er for dig, der har savnet bløde, lækre og mættende glutenfri version af det klassiske gulerodsbrud
Fastelavnsdonut med solbærcurd
Syrlig solbærcurd, blød og rund vanilje chantillyAf alle kager i verden, er vandbakkelserne min yndlings slags... Som barnet spiste jeg tit vandbakkelser fyldt med dulce de leche, og var noget jeg tit købte ved bageren, fordi... tja, det er ikke noget man selv laver...
2 Comments
2 Kommentarer
Send et svar
Discover more from anelise.dk
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
Hej,
Jeg har netop forsøgt at bage dem, men de blev virkelig brankede med 210 grader varmluft – og de fik endda kun 16-17 min (dumme mig fik ikke holdt godt nok øje med dem 😢). Kan det passe med tiden, eller er det bare min ovn der er “for effektiv”?
Hej Marianne, jeg bager dem altid med 210 grader varmluft, men det tyder på din ovn er noget mere effektiv – du kan prøve at bage med 200 grader og hold gerne øje med dem undervejs, så du kan finde ud af hvor længe de skal have i din ovn.