Glutenfri Nutellasnegle

Du vil aldrig ønske en anden snegle end den her – den bedste glutenfri nutellasnegle
Disclaimer: Inden du læser videre skal jeg oplyse, at denne opskrift blav udviklet i forbindelse med et samarbejde med Onyx Cookware, hvor jeg skullle bruge deres keramisk stegepande.
Prøv at forestille dig det lækreste, blødeste og saftigste bagværk. Kom, jeg skal nok vente, luk lige øjnene og prøv at forestille det.
Fik du gjort det? Kunne du smage oplevelsen af at bide i noget så lækkert og endda glutenfrit?
Du behøver ikke at forestille det længere, for under 2 timer kan du opleve det i virkeligheden.
Disse nutellasnegle er de lækreste jeg nogensinde har smagt – som i EVER! og jeg er sikker på du vil aldrig ønske dig en anden snegle end denne opskrift på nutellasnegle.
Jeg glæder mig helt vildt til at høre hvad du synes om denne opskrift – jeg tror du vil elske den.
Til opskriften brugte jeg en blanding af nutella og den “kopi” fra Rema1000. Lige til denne her, tænker jeg at den blødere konsistens af den fra Rema1000 vil være bedst. Jeg var nødt til at varme min for at kunne smøre den på dejen. uden at den blevet revet i stykker.
Lad mig vide hvad du synes om Glutenfri Nutellasnegle herunder i kommentarfeltet (giv gerne stjernerne) eller tag fat i mig på Instagram: @anelise_severinsen. Har du lyst til at dele dit bagværk med mig, brug gerne tagget #bagMedAnelise eller tag mig på Instagram. De billeder, der bliver delt med mig, bliver delt videre på min story og gemt i højdepunktet “Dit Bagværk”.
God bagelyst 💖
Glutenfri Nutellasnegle
Udstyr
- 1 Onyx Cookware keramisk stegepande ø24cm med tilhørende låg kan erstattes af et fad eller springforme
Ingredienser
Glutenfridej
- 1 dl kefir (eller kærnemælk) - stuetemperatur
- 80 g sukker
- 10 g tørgær
- 1 æg - stuetemperatur
- 1 tsk vaniljepaste - Dr. Oetker
- 1,5 dl varmt vand - fra hanen
- 6 g fiber HUSK
- 300 g Anelises lys melblanding
- 1/2 tsk flager salt
- 75 g smør - stuetemperatur
- 2 tsk bagepulver
Nutellafyld
- 100 g Nutella (eller tilsvarende)
- 1/2 tsk majsstivelse
- 100 g piskefløde - varmet op til kogepunktet
Flødeostglasur
- 60 g flødeost - Philadelphia - stuetemperatur
- 25 g smør - stuetemperatur
- 50 g flormelis
- 1/2 tsk vaniljepaste - Dr. Oetker
Sådan gør du
Nutellafyld
- Rør nutella sammen med majsstivelse. Varm nutella-blanding i mikroovnen ved få sekunders mellemrum, hvis det er svært at smøre den ovenpå dejen. Nutellaen skal ikke være varm, men den skal være blød nok, til den kan smøres uden at rive dejen i stykker.Vent med at varme fløden indtil sneglene er færdig hævet. Jeg kommer tilbage til den ved den næste punkt.
Glutenfridej
- Varm ovnen ved 190℃ varmluft.Pisk kefir og æg sammen, til en ensartet masse.Pisk fiber HUSK sammen med varmt vand og lad den træk mens du måler de andre ingredienser.Bland de tørre ingredienserne sammen i skålen til din røremaskine.Hæld kefir/æggeblanding, HUSK-gelé og rør dejen i nogle få sekunder inden du tilsætter smør og salt. Rør dejen ved lav hastighed indtil alle tørre ingredienser ikke længere er synlige. Skru hastigheden til mellemhøje og rør dejen i 5 minutter.Hæld dejen på en melet overflade (jeg bruger rismel til det). Drys lidt rismel ovenpå dejen og rul den forsigtigt til en rektangel på ca. 25x42 cm. Sørg for at sikre dig, at dejen ikke hænger fast på bordet.Smør dejen med nutellafyld og skær dejen i 7 strimler på den lange led. Rul hver strimler til en snegle og sæt den på panden.NOTE: Bruger du ikke Onyx keramisk stegepande, skal du smøre fadet/springformen med smør inden du sætter sneglene i.Sæt lågen på og lad sneglene hæve i ca. 1 time - eller til de er dobbelt så store.Varm fløden til lige under kogepunktet og hælde den varme fløde over sneglene i panden. Sæt lågen på igen og bag sneglene (med låg på) ved 190℃ i 10 minutter. Tag lågen af og bag dem videre i 10-15 minutter, indtil de er lækre brune.Smør sneglene med flødeostglasur så snart de kommer ud af ovnen. Lad dem køle lidt ned og så er de klar til at serveres.
Flødeostglasur
- Lav glasuren mens sneglene bager.Pisk smør og flødeost sammen til en silkeblød creme.Tilsæt flormelis og vaniljepaste og pisk videre til en cremet glasur. Sæt cremen til side, indtil den skal bruges.Smør glasuren på de varme snegle.
Flere opskrifter i samme kategori
Kokosmousse med kaffecremeux – Glutenfrikage
Nyd denne kokos mousekage med kaffecremeux. Det er næsten som at få en kop iskaffe på en tallerken.
Valentinskage
Syrligt hindbærindlæg, svampet glutenfri brownie og fløjlsblød Lactée Caramel mousseOpskriften indeholder affiliate links. Det koster dig ikke noget, at benytte mine links, tilgængeld tjener jeg en lille procentdel, af det salg jeg genererer igennem mine opskrifter....
Glutenfri Yellowstone-biscuits
Disse biscuits er nemme at lave. Du skal hverken ælte eller hæve dejen. Og så smager de himmelsk! De er perfekte som tilbehør til en god gryderet, en lækker pulled pork eller bare med lidt smør og ost.
0 Comments
Discover more from anelise.dk
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
0 kommentarer