...

Glutenfri Pære-æble Crumble

Enkel og lækker… mere skal man ikke sige om denne tærte

(Dette indlæg indeholder reklame link)

Vi er begyndt at prøve et nyt koncept (nyt for os), og det er grøntsagskasser fra Eat Grim (affiliate link).

I starten var vi lidt skeptiske, for hvad nu hvis grøntsagerne var dårlige? Det er de så ikke, må jeg slå fast. Jeg kan virkelig ikke forstå, de bliver fravalgt af supermarkeder. Og det er det hele koncept går ud på: at redde grimme grøntsager direkte fra gården og  hjemme til dig.

Det er et sag vi støtter gerne op på. Derfor har jeg lavet et samarbejde med Eat Grim, som i øvrigt giver dig 25% rabat på dine 2 første kasser, når du bruger denne kode: Anelise2x25. Du kan tjekke Eat Grim og evt vælge din grøntsagskasse her.

Så… jeg havde lige nogle æble og pære, som skulle blive til sådan en lækker tærte. Og det blev til denne her glutenfri pære-æble crumble, som smager overraskende godt – overraskende fordi den er pære-nemt. 😂

Opskriften er jo glutenfri, men du kan sagtens erstatte det glutenfrie mel med hvedemel. Se noter i bunden af opskriften for mål.

Jeg ønsker dig en skøn og hurtig bagning med min egen glutenfri pære-æble crumble. Og jeg vil blive SÅ glad, hvis du kom tilbage hertil og skrev en kommentar. 🙏

Pære-æble crumble Anelise

Glutenfri pære-able crumble Anelise

Glutenfri Pære-æble crumble tærte

For at være helt ærligt, så var jeg skeptisk over det der med crumble... enten har man en hel tærtebund/låg eller ej... men jeg indrømmer, jeg var alt for hurtig om. at dømme tærten her, for den er simpelthen så lækker. Den bedste del? Den tager dig kun 10 minutter at lave den.
No ratings yet
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Dessert
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 2 æbler - ternet
  • 2 pære - ternet
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk kardemomme
  • 1/2 tsk vaniljesukker
  • 20 gram havregryn - glutenfri
  • 50 gram melblanding - glutenfri - jeg bruger min egen
  • 45 gram sukker
  • 50 gram smør - blødt
  • 1 nip salt
  • Creme Fraiche eller vaniljeis til servering
Følg med på InstagramVideo-opskrifter og meget mere finder du her @anelise_severinsen

Sådan gør du
 

  • Varm ovnen til 200 grader varmluft.
    Vend æbler og pære sammen med kanel, kardemomme og vaniljesukker. Tilsæt en lille smule af sukkeret. Placér frugterne i et ovnfast fad eller i en silikoneform à ca. 20x20 cm.
    Rør sukker, mel, havregryn og smør sammen, til du har noget, der ligner en klumpet dej (aka. crumble). Placér crumble over frugterne.
    Bag tærten i oven i ca. 20 minutter, eller indtil tærten er gylden.
    Tag tærten ud af ovnen og gå i krig med det samme... hvis du kan, må du også gerne vente indtil den bliver kold. Men helt ærligt, hvem gider det?

Noter

Vil du lave tærten med gluten, kan du blot erstatte glutenfri mel med 45 g hvedemel.
Keyword glutenfri, tærte
Tried this recipe?Mention @anelise_severinsen or tag #bagMedAnelise!

0 Comments

0 kommentarer

Send et svar


Discover more from anelise.dk

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

error: Content is protected !!