...

Gold Caramel Ispinde

Gold Caramel Ispinde uden maskine

Magnum inspireret Karamel overdådighed

Disclainer: opskriften indeholder reklame for Callebaut samt affiliate links.

Vi ELSKER is… og vi ELSKER Gold chokolade.

Mens hubby havde sommerferien, købte han en ny slags Magnum is til os… sindsygt lækker, men desværre ikke glutenfrit. Så jeg sat mig i at lave min verrsion af den is… som hubby synes den er blevet bedre end den originalle. 😄

Isen laves uden ismaskine og kan også laves som en liter-is i stedet for. Tjek videoen på min Instagram, for at se hvordan jeg lavede denne her.

God fornøjelse!

Laver du glutenfri Gold Caramel ispinde, så del meget gerne dit billede med mig – enten ved at tagge min Instagramprofil @anelise_severinsen eller ved at bruge #BagmedAnelise – det sætter jeg stor pris på og det er en super god måde for dig, at støtte mig i at dele flere opskrifter. 🙏

Har du nogle spørgsmål, skriv dem gerne herunder ved kommentar, så svarer jeg dig så hurtigt jeg kan.

Kram og solskin ☀️
Anelise

Flere opskrifter i denne kategori

Passionsfrugt sorbet

Passionsfrugt sorbet

Passionsfrugt sorbet er mit bud på en forfriskning til en tør og varm sommerdag. Hvor kun noget iskold og syrlig kan køle dig ned

læs mere

Gold Caramel is

Gold Caramel is uden maskine

Denne overdådig gold caramel is lavede uden ismaskine er den bedste is vi har smagt. Klar på få minutter og så er det lige med at vente til den bliver til is. Perfekt til sommerdagene.
No ratings yet
Tilb. tid 10 minutter
Frysetid 4 timer
Samlet tid 4 timer 10 minutter
Ret Dessert
Køkken Glutenfri
Antal 16 stk

Udstyr

Ingredienser
  

  • 1 dåse kondenseret mælk
  • 5 dl piskefløde
  • 200 g karamelliseret kondenseret mælk (Dulce de leche)
  • 1 nip flagersalt
  • 400 g Gold Chokolade - Callebaut
  • 2 tsk Caramel filling - Callebaut
Følg med på InstagramVideo-opskrifter og meget mere finder du her @anelise_severinsen

Sådan gør du
 

  • Hæld caramel filling fra Callebaut i en sprøjtepose og klip et lille hul. Sæt den til side.
    Pisk 2 dl fløde sammen med kondenseret mælk og 2/3 del af dulce de leche til en cremet masse.
    Pisk 3 dl fløde til skum og vend den i den anden masse. Tilsæt 1 nip flagersalt i den resterende dulce de leche og vend den i ismassen.
    Hæld ismassen i mini magnum forme - fyld ca. halvt op. Sprøjt caramel i midten. Fyld isformene med ismassen og sæt den i fryseren natten over eller til isen kan komme ud af formen.
    Tag isenen ud af forme og sæt dem tilbage i fryseren.
    Smelt Gold Chokolade - og gerne temperere den, dette er dog ikke nødvendigt, da chokoladen vil få en temperaturchok.
    TIP: Jeg har tilsat 2 tsk Mycryo (kakaosmør i pulver) i den smeltet chokolade for at gøre den lidt mere flydende. Dette kan også undlades.
    Hæld den smeltet chokolade i et højt beholder (som gerne er højere end din isforme) og dyp hver is hurtigt ned og op igen.
    TIP: Tage kun 2 ispinde ud af fryseren ad gangen. Denne is smelter meget hurtigt.
Keyword chokolade, glutenfri, Is
Tried this recipe?Mention @anelise_severinsen or tag #bagMedAnelise!

0 Comments

0 kommentarer

Send et svar


Discover more from anelise.dk

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

error: Content is protected !!