Juleskinke – Appelsin glaseret skinke
Juleskinke – hvad med en hurtig og nem alternativ til den travle julemiddag?
Disclaimer: indlægget indeholder affiliate links og reklame for de brands jeg arbejder sammen med.
Jeg har en tilståelse: jeg ELSKER jul og julemiddag.
Men nogle gange, synes jeg det kan være lidt uoverskueligt, at komme igennem forberedelserne til den hel store julemiddag.
Så denne opskrift, som faktisk er en typisk brasiliasnske opskrift på julemiddag, deler jeg med dig, for den er både lækker og nem.
Juleskinke med appelsin og honning glasering tager ikke lang tid af gøre klar og efter 50 minutter i ovnen, så er der serveret.
Jeg er startet på et nyt koncept, mit drivhuskøkken.
Hvor fra jeg kommer jeg til lave mad-/bagevideoer. Opskrifterne er jo til glæde af dig, som jeg fortsæt deler på min hjemmeside.
Det jeg synes er fedt med det nye koncept, er måden jeg kommer til at optage videoerne på, hvor der ikke er så mange cuts, som der er på de gængse Instagram reels. Dem bliver jeg ved med at lave.
Men med de nye lange videoer, som jeg deler på min nye Youtube-kanal, er der skruet ned på tempoet og op for storytelling bag opskrifterne og processen.
Jeg håber du nyder dem. Det er nærmest en form for cook-along eller mit eget madprogram. 🙈
Til det har jeg teamet op med Sage, som har The Smart Oven Pro, hvilket jeg er blevet helt vild med. Både fordi den er hurtigere at opvarme end selve ovnen jeg har i køkkenet, og så har den 10 indstillinger, du kan lave alt fra småkager til en steg i ovnen. Ovnen har desuden en smart teknologi, der sørger for optimalt varme distribution under tilbedredning.
Et andet mærke jeg har teamet mig op med er Witt Pizza, som har den bedste pizza (gas) ovn på markedet, Etna Fermo(okay, jeg er måske lidt biased, for jeg er oprigtigt vild med deres ovn).
Anyway, den allerførste video fra drivhuset er denne her, på min juleskinke med juleris.
Jeg ved det, jeg ved jeg skulle have optaget videoen på den anden led. Men jeg er så vandt til at lave indhold til Instagram, at jeg glemte alt om formattet. Det bliver jeg bedre til. For nu, håber jeg du tager godt imod min “cook along” på denne skønne juleskinke med appelsin og honning glasering.
Lad mig vide hvad du synes om juleskinke herunder i kommentarfeltet (giv gerne stjernerne) eller tag fat i mig på Instagram: @anelise_severinsen. Har du lyst til at dele din kreation med mig, brug gerne tagget #bagMedAnelise eller tag mig på Instagram. De billeder, der bliver delt med mig, bliver delt videre på min story og gemt i højdepunktet “Made by You”.
Kram og god fornøjelse
Anelise
Juleskinke - Appelsin og honning glaseret skinke
Ingredienser
Skinke
Juleris
Sådan gør du
Skinke
Juleris
Servering
Video
Flere opskrifter i samme kategori
Mini glutenfri kartoffeltærte
Nem og hurtig glutenfri kartoffeltærte for 2
Glutenfri pasta med ærtecreme
Denne lækker og hurtig pasta med ærtecreme er frisk, nem og vanedannende, med masser af proteiner perfekt til kødfri-dage
Glutenfri pizzabund
Denne her er nok den bedste glutenfri pizzabund, som giver lækre, luftige og saftige pizzaer
0 Comments
Discover more from anelise.dk
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
0 kommentarer