Kokos og ananaskage
Karamelliseret ananaskompot, syrlig kokos cheesecake, fløjlsblød kokos-smørcreme
Ananaskagen fra program 6 af jubilæumssæson af Den Store Bagedyst havde en hård fødsel… kagen her lavede jeg utallige gange, inden jeg var tilfreds med den.
Søndag, 2 dage inden optagelsen, havde jeg ingen kage jeg kunne præsentere.
Så kom der hjælp fra Aarhus. Min lillebror kom med højt humør og en (måske lidt for hård) peptalk.
Så den søndag bagte jeg kagen 3 gange i rap. 😱 Jeg bagte en gang, kagen faldt sammen pga. tiden, vi smagte på den, jeg justerede opskriften og bagte igen… kagen holdt sig lidt pænere… men faldt stadig sammen… vi smagte på kagen, jeg justerede opskriften og så var den der… den 3. gange jeg bagte kagen den dag, sad den lige i skabet. Jeg var træt, udbrændt, havde nærmest mistet håb. Og så lykkedes den!
Kagen skulle blive klar på den korte tid vi havde til rådighed, men denne brasiliansk opskrift krævede kagen skulle hvile på køl natten over.
Derfor drillede den vanvittig meget… så meget, at jeg endte med at smide en hel kage i skraldespand i raseri! 🙈
Nå, men du kan være sikker på, at denne opskrift her er lækker og kommer ikke til at give dig hovedpine eller raseri anfald.
God bagelyst!
Kram og solskin
Anelise
0 Comments
Discover more from anelise.dk
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
0 kommentarer