Nytårskagen med champagne og solbær
Kir Royale, Kransekage og Flødebolleskum
Hvad er smagen af nytår for dig?
Da jeg skulle udvikle denne kage tænkte på de klassiske smag af nytåret: kransekage og champagne…
Hvad ellers påsser godt med champagne? Der tænkte jeg på en klassisk drink: Kir Royale – champagne og solbær likør.
Kagen indeholder sjove elementer, skarp syrlig smag og en super flot chokolade element, som Frederik stod for.
Det var ikke mening, Frederik og jeg skulle danne par, men vores makkere blev syg lige inden optagelsen. Skæbne ville have, at vi skulle vinde og få vores revanche fra Bagedystens finale. 😂🎉
Så helt improviseret, besluttede Frederik og jeg at bruge min kage og kans chokolade arbejde. Vi vidste ikke hvordan kagen ville ende med at se ud… jeg må sige, det kunne ikke have endt bedre.
Denne opskrift finder du på DR’s hjemmeside, lige her.
God bagelyst!
0 Comments
Discover more from anelise.dk
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
0 kommentarer