Oldemors Glutenfri Æblekage
Varm eller kold, kagen smager skønt af efterårshøst
Siden min mand og jeg har været kærester, har han lavet denne kage til os. Det er en kage, der har tit været tilsted i hans familie komsammen.
Jeg troede den var min svigermors opskrift. Indtil for nyligt, hvor hun fortalte mig, at opskriften faktisk stammer fra hendes mor.
Så skulle den selvfølgelig hedde Oldemors æblekage.
De udblødte rosiner i portvin giver kagen et anderledes smag. Det er som om de er den bedste kombo til æbler og kanel.
Og kagen smager mega godt, uanset om den er nybagt og syadig varm eller om den har overnattet i køleskabet og er kold.
Min svigermor tilsætter ekstra rosiner og portvin, min mand laver med dobbelt så mange æbler… så mon ikke du finder lige den version du bedst kan lide?
Jeg vil blive SÅ glad, hvis du kom tilbage hertil og skrev en kommentar. Eller over på min Instagramprofil @anelise_severinsen 🙏
Oldemors Glutenfri Æblekage
Ingredienser
Sådan gør du
0 kommentarer