Osteboller
Ost… bare ost, masser af ost
Denne her lille sag er perfekt til snack, til morgenmaden (i stedet for wienerbrød) eller til fester.
Ostebollerne er glutenfri, sprøde udenpå og mushy indeni.
Jeg synes det bedste resultat opnås ved at kombinere forskellige slags ost, for eksempel parmesan og hvid cheddar. Men du må gerne prøve dig frem og se, hvad er det du foretrækker. Stærkere den ost du bruger mere smag vil dine osteboller have.
De er bedste når de spises med det samme, men du kan også fryse den ned, så du har det til en anden gang.
For at fryse den ned skal du forme bollerne og placér dem på en bageplade, beklædt med bagepapir. Sæt dem i fryseren, indtil de er frosne. Så kan du flytte dem til en frysepose. Når du skal bage de frosne boller, skal du blot bage dem lidt længere, indtil de er gyldne.
Glutenfri Osteboller
Ingredienser
Sådan gør du
Noter
De er bedst når de spises med det samme.
2 Comments
2 Kommentarer
Send et svar
Discover more from anelise.dk
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
Hej Anelise.
Jeg har forsøgt, at bage dine oste-boller. Mit resultat ligner bare slet ikke boller.
De er nærmere som en lille pandekage, når de bliver bagt på bagepladen. Jeg har prøvet, at putte dejen i muffinsforme, men det var heller ikke en success.
Har du en god ide til, hvad jeg kan gøre anderledes?
Mvh. Marianne
Hej Marianne, øv hvor er jeg ked af det på din vegne. Det tyder på du ikke har rørt dejen længe nok. Både når du tilføjer den varme væske og efterfølgende, når du tilføjer ægget, skal dejen røres rigtigt godt og længe til den får en sej konsistens. 🙂 Så prøv lige igen, og hvis du oplever dejen er for blød, give nogle ekstras minutter. Indtil du kan forme ostebollerne med to spiseskeer, uden at den klasker sammen.