Panettone med surdej
Julens absolut stjerne – hvis du spørger mig
Siden jeg var hel lille har jeg elsket denne lækker italiensk kage (eller er det et brød? 🤔) – PANETTONE 😍🥰
Den aller første gang jeg fandt panettone i et danske supermarked fik jeg nærmeste glædeståre i øjenene – for det er ikke Jul uden panettone. 🎄
Trods myten, er kagen super nem at bage – og det er længe siden jeg har bagt noget med gluten – så hvis jeg kan, det kan du også 💪
Denne panettone er lavet med flere af Dr. Oetkers råvarer (sponsoreret): surdejspulver, appelsinskal, korender, sukat, vanilla twisters og mandelaroma. Desuden er der et dash af cointreau i dejen 🍊- tror mig, du kommer ikke til at smage alkoholen i den, men likøren pifter smagen.
Smagen af appelsin, mandler og de tørret frugter fuldender smagsoplevelser sammen med den bløde dej, der nærmest falder fra hinanden og smelter i munden.
Åh, vi skal ikke glemme: riiigeligt smør 😜
Opskriften indeholder affiliate link på Panettone springform.
Panettone med surdej
Udstyr
Ingredienser
Til pensling
Sådan gør du
0 Comments
Discover more from anelise.dk
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
0 kommentarer