...

Passionsfrugt sorbet

Anelises passionsfrugt sorbet

Hvad har du brug for, når solen koger? En iiiiiskold syrlig og forfriskende is! Enig?

Disclaimer: Inden du læser videre skal jeg oplyse, at denne opskrift blev udviklet i forbindelse med et samarbejde med Sage og deres ismaskine The Smart Scoop – som jeg er oprigtigt glad for. Desuden bruger jeg chokoladepynt fra Callebaut/Monalisa, da jeg er del af deres bloggerfamilie.

Passionsfrugt er én af mine yndlings frugter – i desserter, som juice, i kager og selvfølgelig også i isen.

Jeg havde fået familien til at stemme om jeg skulle lave en sorbet eller en gelato… de stemte på gelato, men denne her opskrift er SÅ hurtigt, at jeg kunne ikke lade være med at lave den.

Skal jeg også dele en opskrift på en passionsfrugt gelato? Du ved hvad du skal gøre – send en kommentar.

Til isen brugte jeg lidt af en rest af passionsfrugtpuré jeg havde i køleskabet og passionsfrugt terninger, jeg køber i Bilka. Den er så smart, fordi så har man altid passionsfrugter liggende i fryseren, til når man vil lave desserter. Og de smager er ægte passionsfrugter fra Brasilien – selvom de aldrig har været i nærheden…

Sorbet her kan du lave med det sammen, ikke noget med at vente indtil massen bliver kold eller sådan noget, fordi den skal slet ikke opvarmes!

Har du nogle fuglereder liggende i skabet? Brug dem som bund – og til et sødt kontrast til den syrlighed fra passionsfrugten.

Lad mig vide hvad du synes om Passionsfrugt Sorbet og om der skal også komme en opskrift på passionsfrugt gelato herunder i kommentarfeltet (giv gerne stjernerne) eller tag fat i mig på Instagram: @anelise_severinsen. Har du lyst til at dele din kreation med mig, brug gerne tagget #bagMedAnelise eller tag mig på Instagram. De billeder, der bliver delt med mig, bliver delt videre på min story og gemt i højdepunktet “Made by You”.

Kram og is-scoops ☀️
Anelise

Anelises Passionsfrugt sorbet

Passionsfrugt sorbet - Anelise Severinsen

Passionsfrugt sorbet

Her er mit bud på en tør og varm sommerdag. Hvor kun noget iskold og syrlig kan køle dig ned og bringe sommerferiestemning i dit køkken.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 45 minutter
Samlet tid 50 minutter
Ret Dessert
Køkken Dansk
Antal 8 portioner

Udstyr

Ingredienser
  

  • 2,5 dl passionsfrugt saft - eller passionsfrugtpuré
  • 3 dl vand
  • 150 g sukker
  • 1 stk æggehvide - ca. 30 g
  • 20 g glukosesirup
Følg med på InstagramVideo-opskrifter og meget mere finder du her @anelise_severinsen

Sådan gør du
 

  • Rør alle ingredienserne sammen i en skål med en piskeris. Sørg for alt sukkeret er rørt i væsken og er blevet opløst. Alternativt, kan du blande massen med en stavblender.
    NOTE: Jeg plejer at købe passionsfrugter i terninger i Bilka - de er nemlig på frost og på den måde, har jeg altid passionsfrugter liggende. Der er kerner i dem, så husk at sig kernerne fra, hvis du ikke bryder dig om dem.
    Tænd The Smart Scoop ismaskine og start pre-cool funktion. Når maskinen bipper og fortæller den er klar, sæt ismassen i isbeholder og sæt isbeholderen i maskinen. Vælg sorbet program (der er 3 forskellige hårdhed indenfor sorbet, valg den du ønsker dig), klik på start.
    Når ismaskinen har lavet det hårdt arbejde - mens du lå og slikkede solen, spiller den en fin musik. Sluk for ismaskinen, flyt sorbet over i en fryseboks, husk at hælde noget is fra til dig. Sæt boksen i fryseren og nyd din sorbet!
    Hvis isen er blevet for hårdt, når du skal spise efter et par dage, bare lad boksen stå i ca. 15 minutter på køkkenbordet.
Keyword Gelato, glutenfri, Is, Mælkefri, sommer
Tried this recipe?Mention @anelise_severinsen or tag #bagMedAnelise!

Flere opskrifter i samme kategori

0 Comments

0 kommentarer

Send et svar


Discover more from anelise.dk

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

error: Content is protected !!