Tomat-macaron
Solmodne tomater fra tv’et
Da jeg tidligere i år, fik jeg som opgave, at udvikle de 7 macarons til den hemmelige udfordring af dette års sæson af Den Store Bagedyst, var én af de macarons denne “solmoden tomat”, som har en knaldrød farve og en let syrlig smag.
Du kan sagtens droppe grenen og stilke på tomaterne og bare “nøjes” med macarons’ne.
Dem du så på Tv’et havde grenen lavet af chokolade, billedet her viser grenen lavet af modelleringschokolade. Grunden til jeg ændrede var tiden… der var ikke tid nok til, at deltagerne kunne lave den og vent længe nok til den blev lidt hård…
Efter også at have gået igennem marengs og marcipan, besluttede jeg mig for stilke og grenen skulle laves af chokolade, hvis deltageren skulle nå at være i mål med præsentationen.
Opskrifterne er detaljeret og jeg glæder mig til DU lykkes med macarons.
Du kan også prøve nogle af de andre macaron-opskrifter jeg har:
Basilikum macaron (opskriften er på engelsk)
Lad mig vide hvad du synes om denne macaronopskrift herunder i kommentarfeltet (giv gerne stjernerne) eller tag fat i mig på Instagram: @anelise_severinsen. Har du lyst til at dele dit bagværk med mig, brug gerne tagget #bagMedAnelise eller tag mig på Instagram.
God bagelyst 💖
NOTE: opskriften indeholder affiliate-links. Det koster dig ikke ekstra at handle igennem mit link, til gengæld får jeg en lille procentdel af det, du køber igennem mit link.
Tomat Macaron
Udstyr
Ingredienser
Flødeost Ganache
Macarondej
Gren og stængler af chokolade
Royal Icing til kronblade
Sådan gør du
Flødeost Ganache
Macarondej
Gren og stængler af chokolade
Royal Icing
Samling og pynt
Flere opskrifter fra denne kategori
Burger macarons
Burger macarons fra Bagedysten. Disse små søde burgere bringer smil på læbet og vand i munden. Bøffen er lavet af mørk chokolade.
Skildpadde-macaron
Skildpadde-macaron med flødeost ganache. Disse nuttede skildpadder er dem, du så på tv’et i denne sæson af Den Store Bagedyst.
Italian meringue basil macaron
Italian macaron with silke basil ganache is the treat to end your meal. This gluten-free specialty will bring you joy in every bite
0 Comments
Discover more from anelise.dk
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
0 kommentarer