Beskrivelse
Glutenfri Pizza Perfektion – Fra dej til drømmebid!
Er du træt af kedelige, færdiglavede glutenfri pizzaer? Drømmer du om at lave en autentisk, sprød og smagfuld pizza fra bunden? Så er dette kursus lige noget for dig! Vi tager dig med på en rejse gennem glutenfri pizzabagningens verden, hvor du lærer at lave den perfekte pizza, der vil imponere både dig selv og dine gæster.
Hvad lærer du?
- At lave en lækker, glutenfri pizzadej, der er nem at arbejde med og smager fantastisk.
- At mestre teknikkerne til at rulle, forme og bage en sprød pizzabund.
- At lave og håndtere forskellige typer glutenfri pizzadej, heri surdejspizza.
- At vælge de bedste glutenfri ingredienser og toppings.
- At sammensætte og bage din egen personlige pizza.
- Tips og tricks til at opnå den perfekte balance mellem sprødhed og blødhed.
Kurset er for dig, der:
- Elsker pizza og vil lære at lave en lækker glutenfri version.
- Ønsker at imponere familie og venner med dine bagefærdigheder.
- Er træt af kedelige, færdiglavede glutenfri pizzaer.
- Vil have en hyggelig og lærerig oplevelse i et inspirerende miljø.
Praktisk information:
- Varighed: 3,5 timer
- Pris: 1050 kr. pr. deltager
- Sted: Glutenfri Bageskole af Anelise Severinsen, Vestergade 10C, 1. sal, 8800 Viborg.
- Hvornår: den 24. maj kl. 10 – 13:30
- Niveau: Begynder/let øvet
- Alle ingredienser og udstyr er inkluderet.
- Der vil blive serveret kaffe, te og vand.
- Du bliver mæt af lækre pizzaer, der bliver lavet på kurset. Har du rester, får du din egen hjemmelavede pizza med hjem!
Hvorfor vælge dette kursus?
- Få personlig vejledning af en passioneret bageinstruktør med ekspertise i glutenfri bagning.
- Arbejd med kvalitetsingredienser og lær at vælge de bedste råvarer.
- Oplev den tilfredsstillelse, det er at lave din egen pizza fra bunden.
- Få en grundig introduktion til glutenfri pizzabagning og masser af inspiration.
Allergener?
Skriv en kommentar ved tilmelding, hvis der er noget du ikke tåler, så sørger jeg for at tilpasse opskrifterne.
NOTE: billederne er til illustration og inspiration af hvad du kan forvente, og ikke de aktuelle bagværk, der bliver nødvendigvis bagt under kurset.
Discover more from anelise.dk
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.