Vegansk chokolade
Syrlig brombær & Kokos
Må man være stolt af sin chokolade? 🙈 Det håber jeg, for jeg har været mega stolt af min vegansk Brombær chokolade.
Den udviklede jeg i forbindelse med program 7, hvor vi skulle lave en vegank tærte. Min plan var a lave en brombærmousse eller ganache med hvide chokolade, men de vegansk chokolade jeg købte (som kostede spidsen af en jetjager), smagte af billig julekalender.
Løsningen var at lave min egen chokolade. Jeg blev inspireret af Valhornas Inspiration serie og begyndte af lege med forskellige ingredienser, mængder og landet på denne opskrift, som smagte perfekt til min vegansk tærte.
Er du ikke til brombær, kan du sagtens erstatte brombærpulver med noget andet. Jeg er ikk ekspert på vegansk mælkepulver, men mon ikke der også findes en erstatning til kokosmælken.
Vegansk chokolade
60 g kakaosmør (smeltet op til 50-55 C)
15 g kokosmælkepulver
30 g frysetørret hindbærpulver
25 g flormelis
Smelt chokoladen langsomt op til 50 – 55 C. Jeg bruger mikroovnen. Sæt alle ingredienser sammen med kakaosmør og stavbland hele massen til en glat og ensartet masse.
Hæld chokoladen i små forme og sæt den på køl i mindst 3 timer.
Herunder kan du se en detaljeret how-to video.
0 Comments
Discover more from anelise.dk
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
0 kommentarer