...

Verdens bedste glutenfri cookies

Verdens bedste GF cookies

Den glutenfrie cookie du bliver afhængig af

Disclainer: opskriften indeholder reklame for Callebaut chokolade og affiliate links.

Elsker du også sprøde cookies, der smager himmelsk og du kan bare ikke nøjes med kun et styk?

Er du træt af tørre, kedelige glutenfri cookies, som efterlader dig med en kæmpe savn? Så er du kommet til det rette sted!

I dag deler jeg min opskrift på de absolut bedste glutenfri cookies, jeg nogensinde har smagt. De er sprøde, chewy og fyldt med tre slags lækker chokolade. Jeg elsker smagen af de 3 chokolader, der er i opskriften, men du kan sagtens nøjes med kun 1 variant.

Opskriften på verdens bedste glutenfri cookies er super nem at følge, og du kan nemt tilpasse den til din egen smag. Du kan fx bruge din yndlingstype chokolade, eller tilsætte andre lækre ingredienser som nødder, tørrede frugter eller krydderier.

TIP: jeg bruger altid min cookie scoop – affiliate link ved opskriften lidt længere ned. En cookie scoop gør det nemt, at lave ensartet cookies, og så kan du arbejde med dejen med det samme, inden du sætter den på køl – og uden at risikere at bearbejde dejen alt for meget – for så får du kedelig cookies. Har du ikke sådan én scoop, kan du sagten bruge 2 skeer.

God bagelyst!

Bager du verdens bedste glutenfri cookies, så del meget gerne dit billede med mig – enten ved at tagge min Instagramprofil @anelise_severinsen eller ved at bruge #BagmedAnelise – det sætter jeg stor pris på og det er en super god måde for dig, at støtte mig i at dele flere opskrifter. 🙏

Har du nogle spørgsmål, skriv dem gerne herunder ved kommentar, så svarer jeg dig så hurtigt jeg kan.

Kram og solskin ☀️
Anelise

Flere opskrifter i denne kategori

Verdens bedste glutenfri cookies

Verdens bedste glutenfri cookies

Seriøst, du vil aldrig nogensinde bruge en anden opskrift på cookies end denne her. Elsket af både glutenfrie spiser og dem, der elsker all things gluten.
No ratings yet
Tilb. tid 30 minutter
Køletid 1 time
Samlet tid 1 time 30 minutter
Ret Dessert
Køkken Amerikansk
Antal 30 stk

Udstyr

Ingredienser
  

  • 120 g sukker
  • 140 g brun farin
  • 140 g blødt smør
  • 1 æg - ca. 50 g
  • 240 g lys melblanding - fx min egen blanding, Doves Farm eller Schar
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk natron
  • 1 tsk flagersalt
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 200 g chokolade knapper fra Callebaut - gerne blandet mellem mørk, mælk og Gold
Følg med på InstagramVideo-opskrifter og meget mere finder du her @anelise_severinsen

Sådan gør du
 

  • Pisk sukker, brun farin og smør godt sammen.
    Tilsæt ægget og pisk igen til en ensartet dej.
    Bland de tørre ingredienser sammen i en anden skål og hæld dem i dejen - lidt ad gangen og under omrøring. Her skal du røre kun indtil melet er absorberet i dejen.
    Tilsæt chokoladeknapperne og rør lidt igen.
    Form cookies med det samme ved at bruge en cookie scoop.
    Sæt cookiesene på køl i ca. 1 time.
    Forvarm ovnen til 175°C - varmluft. Bag cookies i ca. 12-15 minutter.
    Tag cookiesene af ovnen og lad dem køle ned på en rist. Når de er helt afkølet, kan du gemme de resterende cookies I en dåse og stil den u et køligt sted. Kan holde sig frisk i ca. 1 uge.
    TIP: Jeg plejer at lave en dobbelt portion ad gangen, form kuglerne og sæt dem på køl. Når cookiedej er hård, flytter jeg kuglerne til en plastikpose og gemmer den i fryseren. På den måde, har jeg friskbagte cookies i ingen tid.
Keyword bagværk, chokolade, glutenfri, kage, småkager
Tried this recipe?Mention @anelise_severinsen or tag #bagMedAnelise!

0 Comments

0 kommentarer

Send et svar


Discover more from anelise.dk

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

error: Content is protected !!