Følg med på InstagramVideo-opskrifter og meget mere finder du her @anelise_severinsen
Sådan gør du
Brownie
Smelt smør ved jævn varme, indtil det smelter helt. Du kan med fordel smelte smør ved den laveste styrke i mikrobølgeovn.Tilsæt Gold chokolade og rør det grundigt, indtil al chokolade er smeltet sammen med smør. Sæt den til side.Pisk sukker, æg og citronskal til en luftig og lys creme. Det kan godt tage op til ca. 5 minutter, afhængig af din køkkenmaskine. Hæld smør-chokolade blanding i og pisk til en ensartet dej.Tilsæt citronsaft og salt og pisk videre til en homogen dej.Vend melet i dejen og hæld den i formen. Min form er 22 x 22 cm, så brownien er blevet lidt lavere.Bag brownien ved 180℃ varmluft i 15 - 18 minutter. Her bagte jeg brownien i min 3-i-1 airfryer fra OnyxCookware (reklame) og det tog 15 minutter.Lad brownien køle ned og sæt den gerne på køl natten over. Den bliver nærmest som en konfektkage.
Gold pisket ganache
Hæld chokoladen i en høj kande.Varm piskefløde sammen med glukosesirup op til kogepunktet. Hæld den varme fløde over chokoladen og lad den stå i et par minutter.Rør chokolade og fløde sammen med en dejskraber og pisk til sidst med en stavblander (kan dog undlades).Hæld ganachen i en skål og dæk den til med køkkenfilm. Sæt den på køl indtil den er blevet ca. 5℃ (eller vent til dagen efter).Hæld ganachen i en skål og pisk den fluffy med en el-piskeris. Pas på med ikke at piske for meget, for ganachen vil ellers skille.Hæld ganachen i en sprøjtepose med valgfri tyl og pynt kagen. Her brugte jeg St. Honoré tyl og sprøjtede tilfældige bølger af ganache.Pynt kagen med citronsukker, chokoladepynt og frisk blomster.
Citronsukker
Rør revet citronskal sammen med sukker og lad det stå indtil du skal bruge det.