Salted Caramel Crispy Pearls - fra Callebaut - ikke glutenfri
Friske spiselig blomster
Guldstøv
Følg med på InstagramVideo-opskrifter og meget mere finder du her @anelise_severinsen
Sådan gør du
Lactée Caramel chokolademousse
Læg husblas i blød i koldt vand. Varm mælk og sukker op til under kogepunktet. Tag gryden af varmen, vrid husblas fri for vand og slemt husblasen i den varme mælk.Hæld mælken over chokoladen og lad den trække i ca. 1 minut. Rør chokoladen med en dejskraber til blank og ensartet.Pisk fløden til let skum i en anden skål. Vend den i chokoladen ad 2 omgange.Fordel moussen over i diverse små silikone former. Sæt dem i fryseren i mindst 3 timer, eller indtil mousserne kan poppes ud af formen.
Kagedej & Topping
I en skål rør mel, bagepulver, natron, salt, tonkasukker og sukker. Rør pærene sammen med citron og tonkasukker og hæld det sammen med de tørre ingredienser. Rør det lidt sammen.Pisk æg, tonkasukker, smagsneutralolie og yoghurt kort og hæld den i skålen med melet. Vend ingredienserne sammen til en ensartet dej. Hæld dejen i en smurt form på ø 20 cm. Drys med Lactée Caramel.Rør ingredienserne til topping sammen og hæld det ovenpå kagedejen. Bag kagen ved 160 grader varmluft i ca. 30 - 35 minutter. Når kagen er færdig bagt, lad den køle helt ned på en rist.
Pynt & Samling
Pynt kagen med chokolademousse i diverse former og størrelser. Fyld hullerne mellem mousse med Crispy Pearls og pynt kagen med få små blomster. Drys med lidt guldstøv.