Disse biscuits er nemme at lave. Du skal hverken ælte eller hæve dejen. Og så smager de himmelsk! De er perfekte som tilbehør til en god gryderet, en lækker pulled pork eller bare med lidt smør og ost.
3,5dlKefir - eller kærnemælk. Jeg har prøvet både med ren Kefir og en blanding af Kefir og græsk yoghurt 10%
Mælk eller sammenpisket æg til pensling
Følg med på InstagramVideo-opskrifter og meget mere finder du her @anelise_severinsen
Sådan gør du
Bland de tørre ingredienser i en skål.Smuldr smørret i melet, til det ligner fugtigt sand.Tilsæt halvdelen af Kefiren og rør dejen sammen.Tilsæt resten af Kefiren og rør, til dejen samler sig lidt.Form dejen til en rektangel og rul den ud til ca. 1,5 cm tykkelse.Fold dejen i midten og rul den ud igen til 1,5 cm tykkelse. Gentag processen en gang til.Rul dejen ud til 1,5 cm tykkelse og sørg for, at den er nogenlunde jævn.Skær boller ud på ca. 7x8 cm.Flyt bollerne til en bageplade, pensl med mælk/æg og bag dem i 12-15 minutter ved 215 grader over/under varme, på den nederste rille.Lad bollerne køle af på en rist.Tip: Jeg synes, at dejen er bedst, når man laver den i hånden. Så får man den helt rigtige konsistens med en sprød skorpe og en luftig midte.