Denne overdådig gold caramel is lavede uden ismaskine er den bedste is vi har smagt. Klar på få minutter og så er det lige med at vente til den bliver til is. Perfekt til sommerdagene.
200gkaramelliseret kondenseret mælk (Dulce de leche)
1nipflagersalt
400gGold Chokolade - Callebaut
2tskCaramel filling - Callebaut
Følg med på InstagramVideo-opskrifter og meget mere finder du her @anelise_severinsen
Sådan gør du
Hæld caramel filling fra Callebaut i en sprøjtepose og klip et lille hul. Sæt den til side.Pisk 2 dl fløde sammen med kondenseret mælk og 2/3 del af dulce de leche til en cremet masse.Pisk 3 dl fløde til skum og vend den i den anden masse. Tilsæt 1 nip flagersalt i den resterende dulce de leche og vend den i ismassen. Hæld ismassen i mini magnum forme - fyld ca. halvt op. Sprøjt caramel i midten. Fyld isformene med ismassen og sæt den i fryseren natten over eller til isen kan komme ud af formen.Tag isenen ud af forme og sæt dem tilbage i fryseren.Smelt Gold Chokolade - og gerne temperere den, dette er dog ikke nødvendigt, da chokoladen vil få en temperaturchok. TIP: Jeg har tilsat 2 tsk Mycryo (kakaosmør i pulver) i den smeltet chokolade for at gøre den lidt mere flydende. Dette kan også undlades.Hæld den smeltet chokolade i et højt beholder (som gerne er højere end din isforme) og dyp hver is hurtigt ned og op igen. TIP: Tage kun 2 ispinde ud af fryseren ad gangen. Denne is smelter meget hurtigt.