Seriøst, du vil aldrig nogensinde bruge en anden opskrift på cookies end denne her. Elsket af både glutenfrie spiser og dem, der elsker all things gluten.
240glys melblanding - fx min egen blanding, Doves Farm eller Schar
2tskbagepulver
1tsknatron
1tskflagersalt
1tskvaniljesukker
200gchokolade knapper fra Callebaut - gerne blandet mellem mørk, mælk og Gold
Følg med på InstagramVideo-opskrifter og meget mere finder du her @anelise_severinsen
Sådan gør du
Pisk sukker, brun farin og smør godt sammen.Tilsæt ægget og pisk igen til en ensartet dej.Bland de tørre ingredienser sammen i en anden skål og hæld dem i dejen - lidt ad gangen og under omrøring. Her skal du røre kun indtil melet er absorberet i dejen.Tilsæt chokoladeknapperne og rør lidt igen.Form cookies med det samme ved at bruge en cookie scoop. Sæt cookiesene på køl i ca. 1 time.Forvarm ovnen til 175°C - varmluft. Bag cookies i ca. 12-15 minutter.Tag cookiesene af ovnen og lad dem køle ned på en rist. Når de er helt afkølet, kan du gemme de resterende cookies I en dåse og stil den u et køligt sted. Kan holde sig frisk i ca. 1 uge.TIP: Jeg plejer at lave en dobbelt portion ad gangen, form kuglerne og sæt dem på køl. Når cookiedej er hård, flytter jeg kuglerne til en plastikpose og gemmer den i fryseren. På den måde, har jeg friskbagte cookies i ingen tid.